fbpx

Reviews

Altijd weer zeer geslaagde training met de Small Group Trainingen op zondag. Er word op zeer professionele manier les gegeven en er wordt met zeer veel respect met elkaar omgegaan!!! Top trainer en top sportschool. Osu!

Dennis Helder,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Heb 1 op 1 training gehad met Pim. Zo fijn de aandacht en de passie die hij overbrengt van de sport. Betere leermeester zou ik nu 1, 2, 3 niet kunnen bedenken.

Geertje Gall,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Als 50+ er begonnen met de groepstraining en al snel uitgebreid met de personal training. In één woord geweldig. Je werkt onder deskundige begeleiding aan je conditie, zelfvertrouwen en je leert op jouw niveau te kickboksen.

Yo Yo,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Hele professionele trainer! Zeer fijn om er mijn lessen te volgen. Er wordt goed gekeken naar wat ieder individueel persoon aan kan en zo blijft de training ook passend voor elk persoon. Ook een zeer motiverende trainer!

Anniek Doesburg,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Zowel personal training als groepslessen gevolgd bij Pim. Hij is gepassioneerd en weet dat goed over te brengen. Nooit gedacht dat kickboksen bij mij zou passen, maar hij maakt ruimte voor ieder niveau en weet je goed te motiveren 😀

Sophie Huisman,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Een fightgym die voor iedereen toegankelijk is voor de beginnende of gevorderde kickbokser.
De lessen worden door een ervaren en deskundige leraar gegeven die zelf jaren bij gerenommeerde gym’s heeft getraind en ook zelf de nodige kickboks partijen heeft gebokst. Kortom een prima fightgym voor de recreant of wedstrijd vechter.

Adriaan Waalboer,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Na vroeger jarenlang tot volle tevredenheid groepsles te hebben gehad heb ik momenteel Personal Training. Dit bevalt me ook zeer goed. Pim is zeer professioneel, beheerst de techniek goed en is erg gedreven en weet precies waar je grenzen liggen met als doel je conditie, snelheid, techniek en gezondheid te bevorderen. Ik raad zowel de groepslessen als PT aan!

Mark Heinen,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Choy-Bo is de oudste gym van Groningen. Ik train hier al jaren. Je kunt zien dat Pim een leerling van Peter Aerts is, goede basis, technisch, goede motivator en weet alles heel goed uit te leggen, tot in de puntjes toe.

Geen haantjes maar een zeer gezellige groep om in te trainen. Geregeld Peter Aerts / Ernesto Hoost/ Andy Souwer en Hesdy Gerges en Denise Kielholtz gezien die de training dan verzorgde.

In de trainingen kun je zien dat er kleine verschillen zitten in techniek en oa taktiek, wat een groot verschil kan maken…. dus niet stomweg een potje stompen….
met andere woorden een top gym! Osu

Joram van de belt,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Een sportschool om te leren en te knokkken. Sensei is zeer bekwaam en traint zelf bij Peter Aerts. Er is een leuke sfeer in de groep maar, er word wel serieus getraind. Zelf ben ik al 15 jaar lid. Opzoek naar een goede kickboksschool met o.a. mauy thai technieken een Sensei die zelf nog actief traint en een trainingsgroep met leuke mensen (jong en oud) dan is Choy-Bo DE sportschool!

Richard Molanus,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)

Zeer professionele kickboks gymn. Pim is een ervaren en betrokken leraar, met veel kennis en kunde over het vak. Dat weet hij duidelijk en enthousiast over te brengen op zijn pupillen.

Er zijn verschillende niveau’s, er zijn zowel lessen voor beginners als gevorderden. Bij beide groepen ben je in goede handen. Bij Pim leer je veilig technieken draaien en sparren op alle niveaus. Erg fijn.

Nathalie Boom,

(⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ,)
Chat openen
1
Proefles plannen?
Meteen een proefles plannen? Stuur ons een appje! Je bent van harte welkom tijdens onze lessen Bijvoorbeeld op:

- Maandag om 18.30 uur
- Dinsdag om 19.00 uur (zaktraining)
- Woensdag om 18.30 uur
- Donderdag om 19.00 uur (zaktraining)
- Vrijdag om 19.00 uur

Tot snel!