fbpx

Kickboksen voor beginners in Groningen

Start jouw kickboksavontuur bij Choy-Bo!

Dus jij bent op zoek naar een nieuwe sport? Je zoekt iets intensiefs waardoor je conditie, maar ook je snelheid en coördinatie verbeterd? Dan is kickboksen voor beginners bij Choy-Bo in Groningen jouw nieuwe sport! Vraag hier meteen je proefles aan. 

Waarschijnlijk heb je wel eens van kickboksen gehoord of heb je het wel eens gezien: het is snel, explosief en conditioneel. Oftewel het is spectaculair! En er is goed nieuws, er is nog meer. Hieronder lees je wat kickboksen je nog meer biedt.

Kickboksen is een mix van stoot- en traptechnieken waarbij je wint door je tegenstander uit te schakelen of door hem of haar op de juiste plekken te raken waardoor je punten scoort. Je begrijpt wel dat kickboksen een tactische sport is waar veel techniek bij komt kijken. Bij Choy-Bo in Groningen kan jij daar als beginner optimaal aan werken. Wil je weten hoe andere beginners dit hebben ervaren, lees dan onze reviews

Kickboksen samen met andere beginners

Bij Choy-Bo leren we jou kickboksen in een ruime dojo samen met andere beginners. We hebben de beginnersles gescheiden van de gevorderden zodat jij in een veilige omgeving leert kickboksen. De trainingen zijn door de trainer volledig afgestemd op jou als beginner.

Tijdens de lessen zal aandacht zijn voor alle onderdelen van het kickboksen. Wanneer je kickbokswedstrijden op tv hebt gezien begrijp je dat er tijdens de trainingen aan je kracht en conditie wordt gewerkt. Daarnaast trainen we ook je coördinatie en wordt je mentale weerbaarheid op de proef gesteld. 

Starten met kickboksen

Wanneer je begint met kickboksen is het belangrijk een aantal dingen te weten. Om te beginnen is kickboksen een vechtsport. Het is daarom belangrijk te beseffen dat je mentale weerbaarheid op de proef wordt gesteld. Je zal moeten leren een stoot en een trap te incasseren. Na enige tijd raak je hier aan gewend en merk je dat je snel beter gaat worden. Word je na enige tijd zo goed dat je graag een niveau hoger wilt, dan heb je bij Choy-Bo de mogelijkheid om door te stromen. Bij de gevorderden groep ben je dan van harte welkom. 

Dus ben jij: 

 • De kunst van kickboksen leren?
 • Je kracht en snelheid overtreffen en,
 • je lenigheid verbeteren?

En, belangrijk, ben je niet bang om:

 • Moe te worden? 
 • Een stoot te incasseren? 
 • Spierpijn te krijgen?

Maak dan snel kennis met kickboksen voor beginners bij Choy-Bo. Toch nog vragen? Bekijk dan de FAQ-pagina voordat je gaat starten.

We geven je ook graag meer informatie over kickboksen voor kinderen, kickboksen voor studenten en kickboksen voor vrouwen.

Meer informatie over kickboksen voor beginners bij Choy-Bo

Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen onbeantwoord hebben. Wil je je eerste les al in je agenda zetten, bekijk dan het lesrooster voor de tijden.

 • 5 star review  Leuke sportschool waarbij respect en discipline hoog in het vaandel staan. Je kan bij Choy-Bo terecht als beginner, gevorderd of als wedstrijdvechter. Pim is een zeer ervaren trainer die weet... Lees verder

  thumb Nawid Jahanyar

  5 star review  Topgym

  thumb N

  5 star review  Zeer professionele kickboks gymn. Pim is een ervaren en betrokken leraar, met veel kennis en kunde over het vak. Dat weet hij duidelijk en enthousiast over te brengen op zijn... Lees verder

  thumb Nathalie Boom
 • 5 star review  Goede sfeer, gevarieerde trainingen, toegankelijk voor alle doelgroepen & trainingen door pro’s

  thumb Ivie

  5 star review  Een sportschool om te leren en te knokkken. Sensei is zeer bekwaam en traint zelf bij Peter Aerts. Er is een leuke sfeer in de groep maar, er word wel... Lees verder

  thumb Richard Molanus

  5 star review  Beste kickbox gym van het noorden! Pim heeft een dojo waar je als beginner de basis kunt leren en als gevorderdene je technieken en inzicht kunt bijslijpen. Zodra je de... Lees verder

  thumb Merlijn Broersma
Chat openen
1
Proefles plannen?
Meteen een proefles plannen? Stuur ons een appje! Je bent van harte welkom tijdens onze lessen Bijvoorbeeld op:

- Maandag om 18.30 uur
- Dinsdag om 19.00 uur (zaktraining)
- Woensdag om 18.30 uur
- Donderdag om 19.00 uur (zaktraining)
- Vrijdag om 19.00 uur

Tot snel!